Onze service

Onze service

Hoe gaat het in zijn werk?

Vicar auto import is een jong bedrijf, opgericht in 2019 dat zich bezighoudt met auto import op maat. Dit houdt in dat er specifiek gezocht wordt naar autos op aanvraag. U, de klant, geeft aan wat voor auto u graag zou willen. Bij die opdracht zoeken wij de best passende modellen die we vervolgens in overleg en eventueel samen met u gaan bekijken. Wij nemen het hele traject, van aanschaf tot levering voor uw deur op ons.

Wij richten ons vooral op de Duitse en Benelux markt qua auto’s. Maar verder van huis is in overleg ook mogelijk.

Zodra we de auto passend bij uw wensen gevonden hebben overleggen we met u en indien akkoord nemen we contact op met de verkopende partij. Als dit naar wens verloopt rekenen we u voor waar de totaalprijs van de auto op uit gaat komen inclusief import, afdracht van rest BPM en eventueel onderhoud.

Tot zover is dit alles kosteloos. U betaald pas bij daadwerkelijk aanschaffen en importeren van een auto.

Wanneer u akkoord gaat met de voorgestelde deal gaan wij zelf of samen met u de auto bekijken. Op voorhand maken we afspraken over het eventueel direct mee terug nemen van de auto naar Nederland. Wanneer de auto voldoet gaan we over tot aankoop.

Vervolgens dient de auto aangemeld te worden bij de RDW, dient er een restbetaling aan BPM gedaan te worden en eventueel een APK keuring. Dit alles, inclusief eventueel onderhoud verzorgen wij voor u.

Als de auto voorzien is van een Nederlands kenteken leveren we de auto aan u af. Dit kan in overleg ook op locatie gebeuren.

Samen uw volgende auto importeren?

Ik help u zoeken naar uw droomauto buiten onze landsgrenzen