Over Vicar

Over Vicar

Auto’s, mijn passie!

Ik, Henk Vreugdenhil, ben al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in auto’s. Vanaf de 1ste auto die ik bezat ben ik aan het sleutelen gegaan ook al had ik geen technische achtergrond. Heel lang is het bij een leuke hobby gebleven naast mn baan in de zorg. Blijkbaar kruipt bloed toch waar het niet gaan kan en na ervaring opgedaan te hebben met auto import voor eigen gebruik en voor naaste familie, heb ik besloten mn eigen bedrijfje op te zetten.

Naast mn werk in de zorg en het hebben van een gezin houdt ik mij sinds begin 2019 dus ook bezig met auto import op maat. Ik vind het veel voldoening geven om mensen te helpen met het aanschaffen van de auto die ze echt graag willen hebben in plaats van die toevallig om de hoek te koop staat.

Omdat in Nederland de laatste jaren het occasionaanbod niet overhoudt is het importeren van autos steeds meer gemeengoed geworden. Ook grote autobedrijven en zelfs moederbedrijven importeren steeds meer auto vanuit heel Europa naar Nederland.
Ik zie hier dan ook kansen voor mezelf om voor steeds meer klanten de gewenste auto te importeren ven op die manier mn bedrijf te laten groeien. Waarbij persoonlijk contact en de wens van de klant voorop staat.

Samen uw volgende auto importeren?

Ik help u zoeken naar uw droomauto buiten onze landsgrenzen